Begynder løbeprogram søerne i København


Begynder løbeprogram omkring søerne i København
Vi har lavet en samling af løberuter omkring søerne ( Sankt Jørgens Sø, Peblingesø og Sortedams Sø ) alt afhængig hvordan din form og humør er til din løbetur.

Den første rute der er omkring Sankt Jørgens Sø er lidt over 1 km lang,du kan finde ruten her, det er en perfekt begynder rute hvis du skal i gang med din løbetræning helt fra punkt nul.

Den næste rute som er begge søer ved Sank Jørgens Sø måler næsten 2 km som ville være det næste skridt i din opbygning af din løbetræning,du kan finde den her.

Vi anbefaler at du bruger et løbeprogram til at komme i gang og med søerne som udgangspunkt skal du nok komme hurtig i form.

Næste skridt i din opbygning af løbetræningen er nu 3 søer i alt, du finder ruten her.
Ruten måler ca. 3.3 km og vil være en naturlig overbygning på din træning da du nu burde kunne løbe ruten uden at skulle stoppe op. Hvis du mangler et løbeprogram kan du finde vores 7 uger løbetrænings program her.

Løb 4,6 km under 30 min
Nu er du kommet til den næst sidste ruter som er omkring de 4 søer, total længden på denne løberute er ca. 4,6 km. Som almindelig motionist burde du holde dig under 30 min når du er kommet i form. Du finder ruten her.

Så er vi endelig kommet til den sidste sø, så nu kan vi sige at vores løbetræning er rundt om søerne. Den sammenlagt distance for ruten er ca. 6,35 km og burde kunne holdes under 40 min når din løbeform er oparbejdet. Du kan finde ruten her.

Det er selvfølgelig vigtig at du selv finde det tempo der passer dig og hvornår du skal gå viderer til næste trin hvis du er nybegynder. Vi håber at det har givet dig lidt blod på tanden og få luftet løbeskoene omkring de mest populære søer i Danmark.

Vil du vide mere om søerne kan du finde info her hvor der står lidt omkring historien.

Vi ses derude !!

MinLøbetur.dk