Løbe Artikler

Begynder løbeprogram søerne i København

 Begynder løbeprogram omkring søerne i København

Vi har lavet en samling af løberuter omkring søerne ( Sankt Jørgens Sø, Peblingesø og Sortedams Sø ) alt afhængig hvordan din form og humør er til din løbetur.

Den første rute der er omkring Sankt Jørgens Sø er lidt over 1 km lang,du kan finde ruten her, det er en perfekt begynder rute hvis du skal i gang med din løbetræning helt fra punkt nul.

Læs Mere

Tab dig ved 10 trins guide

Løbetræning den bedste slankekur

Løbetræning er en af de bedste måder, at tabe sig og holde sig i form. Det hjælpe dig til at komme af med overskydende fedt på mave lår, ja over hele kroppen. Førende sundhedseksperter anbefaler faktisk løbetræning som noget at det mest effektive for vægttab, når man sammenligner med andre former for fysisk træning.

Læs mere

Vægttab Ved Løb

Vægttab ved løbetræning

Mange mennesker begynder at løbe, fordi de ønsker at tabe sig. Som en af de mest energiske øvelser derude, er løb en yderst effektiv måde at forbrænde kalorier og tabe kilo på. En 68kg's person vil forbrænde omkring 100 kalorier pr. 1,5km, når man løber

Læs Mere

Tips til løbetræning

Du behøver heller ikke være medlem af en fitnesskæde for at løbetræne. Du kan tilpasse træningen fuldstændig efter dine egne ønsker og behov. Du vælger selv rute, distance og tempo, samt hvornår på dagen du træner. Du er derfor heller ikke underlagt kravene, der kan være til et hold i fitnesscentret. Derudover er der selvfølgelig muligheden for at blive en del af en løbeklub, hvis man har svært ved at holde sig selv oppe på det. De fleste der løbetræner, eller prøver at komme i gang med det, nævner primært to ting, som gør det svært for dem at holde motivationen højt: kedsomhed og mangel på selvdisciplin.

Læs Mere

Top 10 Spørgsmål For Begyndere

Artikel Resumé: Denne artikel er skrevet for at besvare de mest almindelige spørgsmål stillet af nye løbere, og folk der begynder at løbe igen, efter en pause på over et år.

Læs Mere

10 tips til at undgå at kede dig.

10 tips til hvordan du som løber undgår at kede dig 

Læs Mere

Tips til løb i koldt vejr

Hvordan du holder dig løbende, selvom der er vinter

 Faldende temperaturer og mindre lyse timer udenfor, betyder ikke at du skal stoppe med at løbe udenfor. At løbe I det kolde vejr, kan hjælpe dig med at få varmen, give dig mere energi, og garantere at du vil se bedre ud, når tiden for badetøj og strandfester træder ind. Følg disse tips, hvis du vil du dog løbe I det kolde:

Læs Mere

Adsense